Hesabım
    "Nefes - Yer Eksi İki" Filminden İlk Teaser Yayınlandı

    Film, "Nefes: Vatan Sağolsun"un senaristi Hakan Evresel'in imzasını taşıyor.

    Başrolünü Murat Yıldırım'ın üstlendiği "Nefes - Yer Eksi İki" filminden ilk teaser fragman yayınlandı. Film "Nefes: Vatan Sağolsun"un senaristi Hakan Evrensel'in "Yer Eksi İki" kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Senaryonun uyarlamasını da Evrensel kendisi kaleme aldı. 2009 yılında vizyona giren, Levent Semerci imzalı "Nefes: Vatan Sağolsun" izleyiciler tarafından çok beğenilmiş, toplamda 2.5 milyona yakın seyirci tarafından izlenmişti.

    "Nefes - Yer Eksi İki"nin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor. 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen film, hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikteki bir karakolun komutanıdır. Tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırları ile altları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı'nın tek amacı zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

    Filmde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Eren Hacısalihoğlu, Arda Anarat, Begüm Akkaya, Yasin Çam, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bulut Akkale, Rıdvan Aybars Düzey, Doğanay Ünal, Emrah Doğan gibi isimler rol alıyor. Yapımını Orgino Media Production'ın, yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş'un üstlendiği film, 17 Şubat 2023'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top