Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi "Kulübeye Tıklat"tan Altyazılı Fragman!

    Filmde Dave Bautista, Rupert Grint, Jonathan Groff gibi isimler rol alıyor...

    Bir gün biri kapınızı çalsa ve dünyayı kıyametten kurtarmak için ailenizden birini feda etmenizi istese ne yapardınız? Onlara inanır mıydınız, yoksa ailenizi bu imkansız isteklerde bulunan yabancılardan kurtarmak için elinizden gelen her şeyi yapar mıydınız?

    M. Night Shyamalan'ın son filmi "Kulübeye Tıklat"ın (Knock At The Cabin) fragmanında bu soru soruluyor. Film, Dave Bautista, Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn ve Rupert Grint'in canlandırdığı dört silahlı adamın bu isteği gerçekleştirmesini istediği bir aileyi tutsak almasını anlatıyor.

    Paul Tremblay'in 2018 tarihli korku romanı The Cabin at the End of the World'e (Dünyanın Sonundaki Kulübe) dayanan film, Andrew (Jonathan Groff) ve Eric'in (Ben Aldridge) küçük kızları ile tatil yaptıkları gözlerden uzak bir kulübede geçiyor.

    Ailenin tatili, kapılarını çalan ve dünyanın sonunun gelmesini engellemek için aralarından kimin feda edilebileceğini seçmeye çalışan dört yabancının gelmesiyle kabusa dönüyor. Aile bir karar verene kadar kimsenin gitmesine izin verilmez ve dört yabancıya her "hayır" dediklerinde yüzlerce insan ölecektir... Peki bu durumda aile üyeleri birbirlerini korumayı mı seçecek yoksa imkansız gibi görünen bu isteğe karşılık mı verecek?

    "Kulübeye Tıklat" 3 Şubat'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top