Hesabım
    "Eternals 2" İçin Çalışmalar Başladı

    Marvel devam filmini resmen duyurmadı ancak filmin hazırlık aşamasında olduğu oyuncular tarafından doğrulanıyor.

    Disney

    Chloé Zhao'nun yönettiği Marvel filmi "Eternals"ın devam filminin etrafındaki gizem hala devam ediyor. Bu yılın başlarında, filmin oyunncularından Patton Oswalt "Eternals 2" için çalışmaların başladığını açıklamıştı. Sonrasındaysa bu konu hakkında hiçbir resmi açıklama yapılmadı ve Oswalt'ın yorumlarının yanlış anlaşılmış olabileceği öne sürüldü. Şimdiyse filmin hazırlık aşamasında olduğunu doğrulayan yeni bir gelişme var.

    Kartal gözlü hayranların internette fark ettiği gibi, Ma Dong-seok/Don Lee'nin menajerlik ajansı aktörün yakında "Eternals 2" üzerinde çalışmaya başlayacağını bildirdi. Twitter'da @UPDATESETERNALS hesabının aktardığına göre, aktörün ajansı "Ma Dong-seok gelecek yıl yapımı planlanan birçok film ve dizi için görüşme ve planlama yapıyor. Şu anda, Criminal City'yi çekiyor. Holy Night: Demon Hunters, Wilderness ve Criminal City 3 vizyona girmek üzere ve Eternals 2 ve rol alacağı diğer küresel projelerin yapımı planlanıyor." açıklamasını yaptı.

    Bir devam filmi resmen onaylanmasa da yapımcı Nate Moore bu ayın başlarında ComicBook.com ile gerçekleştirdiği bir röportajda, karakterlerin geri döneceğini doğrulamıştı. "Black Panther: Wakanda Forever"ın basın turunda Moore, "Hiçbir şeyi mahvetmek istemem ama bu karakterleri son kez görmedik," dedi. Marvel Studios'un resmi açıklamayı yapmak için neden geciktiği bilinmiyor ancak er ya da geç bir devam filmi gerçekten yolda görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top