Hesabım
    "Top Gun: Maverick" Tom Cruise'a Olan İlgiyi Arttırdı

    Paramoun+'ta yayına giren ve rekor kıran film sayesinde, diğer Tom Cruise filmlerine olan ilgi de çarpıcı biçimde arttı.

    Paramount Pictures

    Gişedeki etkileyici başarısının ardından "Top Gun: Maverick", şimdi Paramount+'ta izleyicilerin gönlünü çalmaya devam ediyor. Yılın gişe rekortmeni aksiyon filmi, 22 Aralık'ta gösterime girdiği platformun en çok izlenen yapımı haline geldi. Paramount+'ın en çok izlenen filmi olma rekorunu "Sonic the Hedgehog 2" elinde tutuyordu ancak "Maverick"in izlenme oranları %60 oranında daha yüksek.

    Filmin başarısı, platformdaki diğer Tom Cruise filmlerinin de izleyici oranlarının artmasına yol açtı. 1986 yapımı orijinal "Top Gun" filminin izleyici sayısı 22 Aralık'tan bu yana %400 arttı. Ayrıca Cruise'un uzun soluklu aksiyon serisi "Mission: Impossible" filmlerinde de %140 izleyici artışı yaşandı. Serinin 7. filmi olan "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" 14 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

    Tom Cruise, "Top Gun: Maverick" ile kariyerinin en yüksek hasılatına sahip oldu ve yaratılmasında yoğun emek verdiği filmle büyük takdir topladı. Paramount+'taki çarpıcı sonuçlar gösteriyor ki, film, kariyerindeki diğer yapımların da yeniden parlamasına yol açarak, Cruise için komple bir yükselişi simgeliyor. Bu başarının, şimdiden aksiyon sahnelerinin yaratılışı ile dikkat çeken "Mission: Impossible 7"nin gişesine yansıyıp yansımayacağı merak konusu.

    Paramount Pictures Başkanı ve CEO'su Brian Robbins, "Bu filmin sinemada, dijitalde ve şimdi internet yayınında elde ettiği büyük başarı, Paramount'un çok platformlu yayın stratejisinin gücünü gösteren yadsınamaz bir kanıt noktasıdır." dedi.

    Paramount Streaming Baş Programlama Sorumlusu Tanya Giles ise "Filmin muazzam rekor kıran başarısının, Paramount+'ta en çok izlenen 1 numaralı film olarak devam etmesini görmekten heyecan duyuyoruz." ifadesinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top