Hesabım
    Çağan Irmak İmzalı "Sevda Mecburi İstikamet" Sinemalarda!

    Başrollerini Selçuk Yöntem ve Selin Şekerci'nin üstlendiği filmin müziklerini Teoman besteledi.

    2018 tarihli son sinema filmi "Bizi Hatırla"nın ardından yeniden beyaz perdeye dönen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği "Sevda Mecburi İstikamet" vizyona girdi!

    Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin başrollerini  Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay AkaElif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi isimler yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘"Sevda Mecburi İstikamet" filmiyle izleyici karşısına çıkıyor.

    1970'lerden 2000'li yıllara uzanan bir yol hikayesinin anlatıldığı "Sevda Mecburi İstikamet", ünlü bir oyuncunun kızıyla olan yarım kalmış hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğu, neşeli ve sıcak bir üslupla seyirciyle buluşturuyor. Filmde Selçuk Yöntem Yeşilçam yıldızı Selim Erensoylu’yu canlandırırken, Selin Şekerci Selim Erensoylu’nun kızı Suna’ya hayat veriyor. Filmin müzikleri Teoman'ın imzasını taşıyor.

    "Sevda Mecburi İstikamet" sinemalarda seyircileri bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top