Hesabım
    Jeremy Renner'ın Kazasıyla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    Ünlü aktör, kar kürerken geçirdiği bir kaza sonucunda hastaneye kaldırılmıştı.

    .

    Jeremy Renner'ın hastaneye kaldırılmasına neden olan kaza ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Dün, aktörün kaldığı hastaneden yapılan açıklamada, aktörün Pazar günü kar kürerken "hava durumuna bağlı bir kaza geçirdiği" ve "durumunun kritik ama stabil" olduğu açıklanmıştı.

    Renner, yılbaşı gecesi şiddetli bir fırtınanın vurduğu Nevada'daki Lake Tahoe'daki evinden hastaneye kaldırıldı. Geçirdiği kazanın detayları, aktörün yaralanmasına neyin sebep olduğu ise kamuoyu ile paylaşılmamıştı.

    Sonrasında TMZ, kaza ve yaralanmalarla ilgili detayları öğrendi. 51 yaşındaki Renner'ın, ailesinin fırtınadan sonra dışarı çıkabilmesi için Tahoe'daki evinden yaklaşık çeyrek mil uzakta yolu temizlediği bildirildi. Bir komşuya göre, kar küremek için kullandığı makine yanlışlıkla Jeremy'nin bacaklarından birinin üzerinden geçti ve Renner çok kan kaybetti. Doktor bir komşusu, hava ambulansı gelene kadar aktörün bacağına turnike yaptı.

    Bir kaynak, yaralarının "geniş" olduğunu ve vücudunun diğer kısımlarını etkilediğini iddia etti. Kapsamlı güvenlik özelliklerine sahip olan ve Renner'ı devirmemesi gereken araca el koymak için olay yerine polisin geldiği ve kaza bölgesinin "aktif bir suç mahalli gibi muamele gördüğü" bildiriliyor.

    Jeremy Renner'ın durumuyla ilgili son gelişmeyi Deadline paylaştı. Aktörün ameliyat edildiği ve sonrasında yoğun bakım ünitesine alındığı, durumunun hala kritik olduğu açıklandı. Temsilcileri, "künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar" yaşadığını doğruladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top