Hesabım
    "Glass Onion" Netflix'in En Çok İzlenenleri Listesine Girdi!

    Film 2. haftasında Top 10 listesine girmeyi başardı.

    Netflix

    Rian Johnson'ın, Dedektif Benoit Blanc merkezli polisiye - gizem serisinin ikinci halkası "Glass Onion: A Knives Out Mystery" (Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven) Netflix'teki yolculuğunu başarıyla sürdüyor. Film, platformdaki 2. haftasında, "The Kissing Booth 2"yi devre dışı bırakarak Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri listesinde 10. sıraya yerleşti.

    "Knives Out" (Bıçaklar Çekildi) devam filmi, Daniel Craig'in Benoit Blanc karakteri dışında dışında yepyeni bir oyuncu kadrosuyla geldi ve Edward Norton'un canlandırdığı teknoloji milyarderi Miles Bron'un gösterişli evinde geçen çok katmanlı bir gizem hikayesini anlattı. Filmin yıldızlardan oluşan yeni kadroda Edward Norton'ın yanı sıra Kate Hudson, Janelle Monáe, Dave Bautista, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. ve Madelyn Cline yer alıyor.

    Film şu anda, toplam 209.4 milyon saatlik izlenme oranıyla, ilk 28 günlük izlenme saatlerine göre hazırlanan listenin 10. sırasında ancak henüz bu listede yukarılara çıkmak için iki haftası daha var. Listenin ilk sırasında 364 milyon saat izlenmeyle "Red Notice", ikinci sırasında 359 milyon saat izlenmeyle "Don't Look Up" yer alıyor. Bu iki filmin tahtını sarsmak mümkün olmasa da "Glass Onion", hemen üstünde yer alan "The Irishman" ve "The Unforgivable"ın izlenme oranlarına muhtemelen geçecektir.

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top