Hesabım
    James Wan "M3GAN" Devam Filmini Şimdiden Planladı

    '"M3GAN" gişede başarılı olursa, devam filmi için hazırlıklar hemen başlayacak.

    Blumhouse

    2023'ün merakla beklenen korku filmi "M3GAN"ın izleyicilerle buluşmasına sayılı günler kaldı. Testere, Ruhlar Bölgesi, Korku Seansı serilerinin yapımcısı James Wan ve Cadılar Bayramı, Siyah Telefon, Görünmez Adam filmlerinin yapım şirketi Blumhouse iş biliğiyle hayata geçirilen film, ilk fragmanının yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada büyük ses getirdi.

    Katil bebek filmlerine yeni bir soluk getirecek olan "M3GAN"ın bir tür ikonuna dönüşüp dönüşmeyeceğini şimdiden kestiremeyiz ancak filmin büyük bir beklenti yarattığı bir gerçek. Dolayısıyla James Wan devam filmi üstüne düşünmeye çoktan başladı.

    "M3GAN", Allison Williams'ın, bir çocuğa arkadaşı olması amaçlanan yepyeni bir yapay zeka bebeğinin tasarımından sorumlu bir robotist olan Gemma'yı canlandırdığı bir bilim kurgu korku filmi. Gemma'nın kız kardeşi ve eniştesi trajik bir kazada ölünce, yeğeni Cady (Violet McGraw) mühendisin bakımına verilir. İşiyle meşgul olan ve Cady'nin kederinin bir kısmını hafifletmeyi uman Gemma, yeğenine onu korumakla görevli Model 3 Generative Android anlamına gelen bir prototip M3GAN hediye eder. Ne yazık ki M3GAN'ın koruyuculuğu gerekli gördüğü takdirde öldürmeye kadar varmaktadır!

    Collider'ın film ekibiyle olan röportajında, yönetmen Gerard Johnstone, bir sonraki projesinden bahsederken "Oh, pekala, bir devam filminden söz ediliyor, ancak bekleyip görmemiz gerekecek" dedi. Daha sonra, yapımcı Wan, projelerinden kaçının seriye dönüşebileceğini açıkladı ve şunları söyledi:

    Buna söyleyeceğim şey, herhangi bir filmimde, The Conjuring Universe, Saw, Malign veya M3GAN olsun, daha büyük bir dünya düşünmeyi seviyoruz. Benim için önemli olan, dünyayı yaratmak, karakterlerin kim olduğunu, hikayenin potansiyel olarak nereye gidebileceğini bilmek ve sonra bu daha büyük dünyayı inşa etmek ve sonra ona girip 'Tamam, bu özel hikayeyi anlatıyorum ama olan diğer şeyleri de biliyorum.' demek. Eğer devam filmleri olacak kadar şanslıysak, o zaman nereye gitmek istediğimize dair bir fikrimiz var.

    Bir devam filminin gelip gelmeyeceği konusunda tabii ki filmin gişe hasılatı belirleyici olacak. "M3GAN" 13 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top