Hesabım
    Hugh Jackman'dan Akademi'ye Çağrı: Ryan Reynolds'ı Aday Yapmayın!

    "Deadpool 3"e katılmaya hazırlanan Jackman'ın, Reynolds'ın Oscar adaylığı hakkında şüpheleri var...

    .

    Ryan Reynolds, Will Ferrell ile birlikte oynadığı “Spirited” adlı Noel filminde seslendirdiği “Good Afternoon” şarkısıyla en iyi şarkı dalında Oscar aday adayı oldu. Ancak, Reynolds'ın yakın arkadaşı olan ve "Deadpool 3"te birlikte rol alacağı Hugh Jackman bu konuda pek de iyi düşüncelere sahip değil.

    Charles Dickens'in A Christmas Carol filminin modern bir uyarlaması olan "Spirited" hakkında konuşan Jackman, filme bayıldığını belirtti: "Harika bir film, tüm aile onu izledi ve çok eğlendi. Will'i [Ferrell] seviyorum, Octavia'yı [Spencer] seviyorum… ve 'Good Afternon' şarkısına baştan sona güldüm. Kesinlikle harika."

    Bununla birlikte, Jackman, "kalbimin derinliklerinden" sesleniyorum diyerek Akademi'ye Ryan Reynolds'un Oscar adaylığını onaylamamaları konusunda çağrıda bulundu: "Ryan Reynolds'ın en iyi şarkı kategorisinde aday gösterilmesi, hayatımın sonraki yılını çekilmez hale getirir. Wolverine ve Deadpool'u çekerken onunla bir yıl geçirmek zorundayım. İnanın bana, bu imkansız olur. Sorunlar yaşarız.”

    Birbirleriyle şakalaşmaktan keyif alan oyuncular, nihayet Wolverine ve Deadpool olarak bir araya geldiğinde neler olabileceğini merakla bekliyoruz. Şimdi bu merakımıza, Ryan Reynolds'ın Hogh Jackman'a vereceği cevap da eklendi...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top