Hesabım
    "49" Filminden Nefes Kesen Fragman!

    DEAŞ'ın esir aldığı 49 Türk vatandaşının kurtarılma hikayesi beyaz perdeye taşındı.

    Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği, Türkiye’nin yakın tarihinin unutulmaz olaylarından birini beyaz perdeye taşıyan "49" filmi, 20 Ocak’ta sinemalarda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin heyecan ve aksiyon dolu görüntülerinin yer aldığı fragman şimdiden büyük heyecan yarattı.

    Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı film, 2014 yılında Musul’a saldıran DEAŞ militanlarının Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda görevli 49 Türk vatandaşını esir almasının ardından yaşananları konu ediniyor.

    Senaryosu, uzun süren ön hazırlık ve araştırma döneminin ardından Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan "49"un yönetmenliğini Hakan İnan üstlendi. Sarsıcı bir hikayeyi birbirinden etkileyici oyuncu performansları ve hiç düşmeyen bir tempo ile anlatan "49", sezonun en merak edilen projelerinin biri.

    20 Ocak'ta vizyona girecek filmin konusu kısaca şöyle: 11 Haziran 2014’te binlerce kişilik DEAŞ gücü, Irak’ın Musul kentine saldırdı. Yerel güvenlik güçleri direnmeden şehri terk edince, bütün Musul DEAŞ’ın eline geçti. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, DEAŞ militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı. "49" filmi, Musul'da DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk vatandaşını kurtaran MİT mensuplarının gerçek hikayesini anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top