Hesabım
    Letitia Wright'a Göre "Black Panther 3" Yolda!

    Letitia Wright film için hazırlıkların başladığını söyledi.

    Disney

    "Black Panther" ve "Black Panther: Wakanda Forever" yıldızı Letitia Wright'ın Altın Küre Ödül Töreni'nde Variety'ye yaptığı yorumlara bakılırsa üçüncü bir Black Panther filmi izlememiz olası görünüyor.

    Geçen yıl Kasım ayında, "Black Panther: Wakanda Forever" için basın toplantılarına katılan yönetmen Ryan Coogler ve Marvel Studios şefi Kevin Feige, üçüncü bir filmin gelip gelemeyeceği hakkında yorumlarda bulunmuşlarde ve Kevin Feige bu film hakkında bazı görüşmelerin olduğunu kabul etmişti ancak resmi bir duyuru yapılmadı.

    Altın Küre röportajı sırasında, "Black Panther 3" filmi iççin ne zaman resmi olarak yeşil ışık yakılacağı sorulduğunda Letitia Wright "Bence zaten çalışmalar başladı" dedi. Wright sözlerine, "Black Panther: Wakanda Forever"ı ortaya çıkarmak için iki yıl harcadıklarını ve şimdi tüm ekibin biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirterek devam etti:

    "Biraz ara vermeye ihtiyacımız var, yeniden bir araya gelmemiz gerekiyor ve [yönetmen] Ryan [Coogler]'ın laboratuvara geri dönmesi gerekiyor, bu yüzden biraz zaman alacak ama onu göreceğiniz için gerçekten heyecanlıyız. Her zaman olumlu sözler söylemeye ve olumlu düşünmeye çalışırım ve iyi sözlerin tezahür ettiğine inanıyorum, bu yüzden bir 'Black Panther 3' için manifest yapıyorum, neden olmasın?"

    "Black Panther: Wakanda Forever"ın 11 Kasım'da vizyona girmesinden bu yana dünya çapında 831 milyon dolar hasılat yaptı ve Marvel Studios tarihinde bir ilk olarak, filmde rol alan Angela Bassett performansıyla Altın Küre kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top