Hesabım
    Julianne Moore ve Sebastian Stan'li Gerilim "Sharper"ın Fragmanı Yayınlandı

    A24 ve Aplle TV+ işbirliğinden çıkan film çarpık bir soygun hikayesi anlatıyor.

    A24, başrollerini Julianne Moore, Sebastian Stan, Justice Smith, John Lithgow ve Briana Middleton'ın paylaştığı, NYC'de geçen dolandırıcı - gerilim filmi “Sharper”ın tam fragmanını yayınladı.

    New York City'nin yatak odaları, bar salonları ve toplantı salonları arasında geçen sırlar ve yalanlar üzerine kurulu bu neo-noir gerilim filminde, kimse göründüğü gibi değil. Tahminlerinizi sürekli değiştirmenize neden olacak hikayedeki karakterler, yüksek bahisli bir hırs, açgözlülük, şehvet ve kıskançlık oyununda zenginlik ve güç için yarışıyor.

    Film, büyük beğeni toplayan Star-Wars dizisi “Andor”un son iki bölümünün yönetmenliğini yapan Benjamin Caron ve uzun süredir yapım ortağı olan kız kardeşi Jodie Caron tarafından geliştirildi. Senaryosu Brian Gatewood ve Alessandro Tanaka tarafından yazılan filmin yönetmenliğini de Benjamin Caron üstlendi.

    Sebastian Stan filmde bir dolandırıcı olan Max karakterine hayat veriyor. Julianne Moore'un canlandırdığı annesinin bir milyarderle ilişkisinin olduğunu öğrenen Max, suç ortağıyla iş birliği yaparak bu milyarderi dolandırmak için planlarına başlıyor. "Sharper" 17 Şubat'ta Apple TV+'ta yayınalancak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top