Hesabım
    "Avatar 2" Amerika Gişesinde Liderliğini Koruyor

    Amerika'da Martin Luther King Jr. tatilinde gişenin hakimleri "Avatar 2" ve "M3GAN" oldu.

    Disney

    Vizyona giren yeni ve güçlü bir filmin olmadığı Martin Luther King Jr. tatili hafta sonunda, yurt içi Amerika'da gişenin en güçlü filmleri bir kez daha "Avatar: The Way of Water" ve "M3GAN" oldu. Vizyona girdiğinden bu yana gişenin zirvesini bırakmayan "Avatar 2" hafta sonu kazandığı 31.1 milyon dolarla birinci sırada yer alırken, "M3GAN" 17.9 milyon dolarla onu takip etti.

    Eleştirel açıdan çok olumlu yorumlar alan ve gişedeki başarısını da katlayarak arttıran animasyon film "Puss in Boots: Last Wish" (Çizmeli Kedi: Son Dilek), bu hafta da 13.4 milyon dolar kazançla Amerika gişesinin üçüncü sırasında yer aldı. Filmin toplam hasılatı 100 milyon doları geçti.

    Ancak asıl sürpriz, Tom Hanks'in huysuz yaşlı bir adamı canlandırdığı karakter odaklı bir dram olan “A Man Called Otto” (Hayata Röveşata Çeken Adam) oldu. Sınırlı gösterimde başarılı olduktan sonra, filmin gösterildiği sinema salonu sayısı arttırıldı ancak yetişkinleri ve daha yaşlı izleyicileri hedef alan filmler son zamanlarda gişede güçlü performans göstermediği için umutlar yüksek değildi.

    Şaşırtıcı bir şekilde, film beklentilerin çok ötesine geçti ve açılış hafta sonu 12.6 milyon dolar hasılat elde ederek gişenin dördüncü sırasına yerleşti. "A Man Called Otto"nun bir başarısı da Gerard Butler'ın, daha çok reklamı yapılan aksiyon filmi "Plane"i geçmesi oldu. "Plane" 10 milyon dolarlık açılış hasılatıyla Amerika gişesinin ilk beşini kapattı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top