Hesabım
    James Gunn'dan Yeni Superman Aktörü Hakkında Açıklamalar

    Gunn, Superman rolüyle ilgili tüm söylentileri yalanladı.

    Warner Bros.

    James Gunn'ın yeni Superman filmi için oyuncu seçimi söylentileri sosyal medyada yaygınlaşıyor, ancak senarist-yönetmen ve DC Studios'un yeni patronu, hala filmin senaryosunu yazmaya devam ettiğini ve söylentilerin hiçbirinin doğru olmadığını söyledi.

    Gunn, bir Twitter kullanıcısının "Euphoria" oyuncusu Jacob Elordi'nin DC Universe'deki yeni Süpermen olduğu yönündeki iddiasını "Düşüncelerime göre henüz kimse Süpermen rolüne seçilmedi," diyerek çürüttü ve şu ifadelerde bulundu: “Oyuncu seçimi, bende neredeyse her zaman olduğu gibi, senaryo bittikten sonra veya bitmek üzereyken yapılacak ve senaryo henüz bitmedi."

    Yeni Superman aktörünün kim olacağını duymak için tahmin ettiğimizden daha fazla beklememiz gerekebilir, çünkü James Gunn Twitter'daki açıklamasına "Çok uzun olmayan bir süre sonra birkaç şey duyuracağız ama Superman'in oyuncu kadrosu onlardan biri olmayacak." diyerek devam etti. Merakla beklenen DC Universe planlarının 3-4 yıllık bir dönemi ve gelecek projeler önümüzdeki haftalarda açıklanacak ancak Gunn'ın belirttiğine göre Superman rolünü kimin üstleneceğini bu dönemde öğrenemeyeceğiz.

    James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DCU planlarının, Superman rolüne geri dönüşüyle sevindiren Henry Cavill'i içermemesi birçok hayranda hayal kırıklığı yaratmıştı. Henry Cavill'in Superman rolünü tekrarlamayacağı, Dwayne Johnson başrollü "Black Adam" filmindeki jenerik sonrası sahnesinden hemen sonra gelmişti. Cavill'in geri dönüş için Warner Bros. ile resmi bir anlaşma imzalamadığı, yalnızca ön görüşmeler yaptığı da sonradan ortaya çıktı.

    DCU'nun Superman, Aquaman, Black Adam gibi karakterleri değiştireceği, 3. Wonder Woman filminin iptal edilmesi gibi haberler tartışma yaratırken, James Gunn yeni bir Superman filminin senaryosunu yazdığını açıkladı. Yeni film biri orijin hikayesi olmayacak ama Superman'in hayatındaki daha önceki bir döneme odaklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top