Hesabım
    "Alice Müzikali" 10 Şubat'ta Disney+'ta!

    Yıllardır kapalı gişe oynayan "Alice Müzikali" Disney+ seyiricisiyle buluşuyor.

    BKM, Zorlu PSM

    BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığıyla 2019 yılında sahneye taşınan "Alice Müzikali" Disney+ aracılığıyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Lewis Carroll’un efsanevi eserinden uyarlanan, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın yer aldığı ve canlı olarak sahnelenmeye devam edecek olan müzikal 10 Şubat’tan itibaren Disney+’ta! Şimdi abone olmak için tıklayın...

    BKM, Zorlu PSM

    The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, yayın hayatına başladığı günden bu yana yayınladığı yerli ve yabancı başarılı içerikler ile adından sıkça söz ettiriyor ve şimdi yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

    Lewis Carroll’un efsanevi metninin Serdar Biliş yönetmenliği ve Beyhan Murphy kareografisiyle bir araya geldiği "Alice Müzikali" Disney+ aracılığıyla Türkiye’nin her yerindeki izleyicisiyle buluşacak. Çekimlerinin Zorlu PSM Sahnesi’nde gerçekleştirildiği dev prodüksiyonda Serenay Sarıkaya Alice olarak izleyici karşısına çıkarken; Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” karakterleri ile başrolleri paylaşıyorlar.

    BKM, Zorlu PSM

    Dev oyuncu kadrosu, efsanevi hikayesi, gösterişli kostümleri, dünya standartlarındaki prodüksiyonu, keyifli şarkıları ve danslarıyla "Alice Müzikali" 10 Şubat'ta Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top