Hesabım
    Ana de Armas ve Chris Evans'lı "Ghosted" Ne Zaman Çıkacak?

    Sevilen ikiliyi bir araya getiren filmin yönetmeni vizyon tarihini açıkladı.

    Apple TV+

    Rian Johnson'ın, Dedektif Benoit Blanc (Daniel Craig) merkezli polisiye filmlerinin ilki olan 2019 tarihli "Knives Out"ta ve Netflix aksiyon filmi "The Gray Man"de birlikte rol alan Chris Evans ve Ana de Armas, "Ghosted" filmi için bir kez daha birlikte kamera karşısına geçti.

    Elton John biyografisi "Rocketman" ile büyük beğeni toplayan Dexter Fletcher'ın yönettiği filmin konusu hakkındaki detaylar gizli tutuluyor. Filmin çekimleri tamamlandı ancak vizyon tarihine yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Neyseki yönetmen Fletcher, film için bir vizyon tarihi vererek "Ghosted"ı merakla bekleyen Chris Evans ve Ana de Armas hayranlarını rahatlattı.

    Pazar gecesi düzenlenen Critics Choice ödüllerinde kırmızı halıda konuşan Fletcher "Şimdi sadece son rötuşları yapıyorum. Nisan ayına hazır olacak. Yani, bunu söylememe izin var mı bilmiyorum ama söyledim işte" diyerek filmin Nisan ayında izleyiciyle buluşacağının sinyalini verdi.

    Romantik bir aksiyon macera filmi olarak tanımlanan "Ghosted"ın oyuncu kadrosunda Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Amy Sedaris gibi isimler de yer alıyor. Filmin senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alındı. İkili daha önce "Deadpool", "Deadpool 2", "Zombieland", "6 Underground" gibi filmlerin senaryolarını da birlikte yazmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top