Hesabım
    "Guardians of the Galaxy 3"ten Adam Warlock'lu Yeni Görsel

    James Gunn karakterin MCU'nun geleceği için önemine dikkat çekti.

    Marvel, "Guardians of The Galaxy" serisinin üçüncü filmi için Adam Warlock karakterine odaklanan yeni bir tanıtım görseli yayınladı. Genetiğiyle oynanmış ve çizgi romanlarda zengin ve karmaşık bir geçmişe sahip olan karaktere Will Poulter hayat veriyor.

    Hayranlar, Adam Warlock'un Marvel Sinematik Evreni'ne gelişini uzun süredir bekliyordu. Ancak Warlock'un filmdeki hikayesi çizgi romanlardan tamamen farklı olacak. Çizgi romanlarda Ayesha, Warlock'un kadın versiyonudur, ancak filmde Warlock, Koruyucuları yok etmek için Sovereign olarak bilinen genetiğiyle oynanmış bir uzaylı ırkının Egemen lideri ve Baş Rahibesi Ayesha tarafından yaratılmıştır.

    Empire

    "Guardians of the Galaxy Vol 3." bu ekibin rol alacağı son film olacak. Serinin yönetmeni James Gunnn'ınartık DC filmlerinin başında olmasıyla birlikte, Zoe Saldana, Dave Bautista gibi isimler de artık MCU'da yer alamayacaklarını açıkladılar. Dolayısıyla sevdiğimiz bazı karakterler bu filmde hayatlarını kaybedebilir ve bu işin arkasında Adam Warlock'un olduğunu görmek zor değil.

    James Gunn, filmdeki Adam Warlock rolünün göründüğünden daha karmaşık ve derin olduğunu söyledi. Empire ile konuşan Gunn, Warlock'un bir düşman olduğunu, ancak aslında bir kötü adam olmadığını söyledi: "Kesinlikle iyi bir adam değil. Gördüğümüz şey Warlock'un kozadan yeni çıkmış bebek hali ve hayatı pek iyi anlamıyor. O, temelde bir bebek."

    Gunn ayrıca bu rol için neden Will Poulter'ı seçtiğine de değindi ve insanların Warlock rolünde Tom Cruise gibi birini görmesini istemesine karşın, kendisinin genç bir oyuncu istediğini söyledi: "Genç olan birini istedim ve sadece bu film için değil, Marvel'in Adam Warlock'u gelecekte kullanabileceği dramatik ve komik parçalara sahip olan kişiyi istedim ... Gerçekten önemli bir karakter olabilir"

    Bu açıklamadan Adam Warlock karakterinin Marvel Sinematik Evreni'nin gelecek döneminde daha sık karşımıza çıkacağını anlayabiliriz. Ancak şimdilik, karkaterin yolculuğunun onu nereye götüreceği bilinmiyor. "Guardians of the Galaxy Vol 3." 28 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top