Hesabım
    "Kadınlara Mahsus" Ekibinden Mesaj Var!

    17 Şubat’ta vizyona girecek “Kadınlara Mahsus” filmi için özel bir farkındalık çalışmasına imza atıldı.

    Yapımcılığını Limit Yapım’ın, yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği, merakla beklenen “Kadınlara Mahsus” filminin çekimleri tamamlandı. Senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı film için ünlü oyuncular Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman, Merve Çağıran, Ertan Saban, Nami Esatgil, Yurdaer Okur ve Halil İbrahim Yılmaz kamera karşısına geçti.

    Kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 7 kadının etkileyici öyküsünü beyaz perdeye taşıyacak olan “Kadınlara Mahsus”, 17 Şubat Cuma günü “Kadın kadının kurdu değil, yurdudur” sloganıyla vizyona girecek. Sinemaseverleri heyecanlandıran film için çok özel bir tanıtım ve farkındalık çalışmasına imza atıldı. Başrol oyuncuları bir kez daha kamera karşısına geçti ve bu kez ‘kadına yönelik şiddete’ dikkat çeken mesajlar verdi.

    Ceyda Düvenci, kız çocuklarının eğitimine dikkat çekip "Hayatlarında önce kendilerini sevsinler, kendilerine şefkat duysunlar ve saygı duysunlar ki, sevgi, şefkat ve saygı duymadıkları ortamı derhal terk etsinler. " derken, Aslı Tandoğan "Uygarlık seviyemizi ölçmek için kadınlarımıza yaptıklarımıza bakmamız yeter." ifadelerinde bulundu.

    "Kadınlara Mahsus" 17 Şubat'ta sinemalarda! Tüm teaser videolarını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    Kadınlara Mahsus
    Kadınlara Mahsus
    Vizyon tarihi 22 Aralık 2023 | 1s 45dk
    Yönetmen Serdar Akar
    beraberinde Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Dönmez, Başak Parlak
    Üyeler
    3,0

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top