Hesabım
    Channing Tatum "Ghost" Filmini Yeniden Çekmek İstiyor!

    Ünlü oyuncunun yapım şirketi oriijnal filmin haklarını satın aldı.

    Beyazperde

    Önümüzdeki ay vizyona girecek olan üçüncü ve son Magic Mike filminin tanıtımını yapan aktör Channing Tatum, Vanity Fair'e 1990 yapımı ünlü romantik dram filmi “Ghost”un yeniden çevrimi üzerinde çalıştığını açıkladı.

    Tatum, yapım şirketi Free Association'ın Patrick Swayze ve Demi More liderliğindeki romantik klasiğin haklarını güvence altına aldığını ve kendisinin Swayze'nin rolünü üstleneceği yeni bir versiyon geliştirmeye çalıştığını açıkladı.

    Filmin birebir yeniden çevrim olmayacağını belirten Tatum, orijinal filmin problematik streotipler içerdiğini ve bunları değiştirmek, filmi biraz farklılaştırmak üzerine çalıştıklarını da söyledi.

    Jerry Zucker tarafından yönetilen orijinal filmde Swayze, kız arkadaşını (Demi Moore) kurtarmak için hayalet olarak geri dönen, cinayete uğramış bir bankacıyı canlandırdı. Filmde ayrıca, medyum Oda Mae Brown rolüyle Whoopi Goldberg de rol aldı.

    En İyi Film dahil olmak üzere 5 dalda Oscar adaylığı olan film, Goldberg'e En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ını getirdi ve En İyi Senaryo Oscar'ını aldı. Dünya çapında 505 milyon dolar kazanan "Ghost", o dönem için tüm zamanların en çok izlenen üçüncü filmi olmuş ve 1990'lı yılların ikonik bir filmi haline gelmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top