Hesabım
    James Gunn'dan "Guardians of the Galaxy" Yıldızlarına DC Transferi Teklifi!

    Marvel için "Galaksinin Koruyucuları" serisini yöneten Gunn, artık DC film departmanının başkanı...

    Marvel Studios

    Yıllarca süren bekleyişin ardından, Galaksinin Koruyucuları üçlemesinin destansı finaline sadece birkaç ay kaldı. Yönetmen James Gunn, 28 Nisan'da vizyona girecek "Guardians of the Galaxy Vol. 3" ile birlikte Marvel Studios'tan ayrılacak ve Warner Bros.'un DC film departmanının başkanı olarak buradaki çalışmalarına odaklanacak.

    Ancak Gunn'ın yıllardır birlikte çalıştığı ekipten ayrılmaya pek niyeti yok. Yönetmen, Empire Magazine ile yaptığı özel röportajda, Galaksinin Koruyucularıyla DC çatısı altında yaniden çalışmak istediğini söyledi: "Bu kadro benim ailem gibi. Size Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Zoe Saldaña ve Karen Gillan'a ne kadar yakın olduğumu anlatamam. Ama aynı zamanda tüm bu insanlarla tekrar bireysel olarak çalışacağımı da biliyorum, Muhtemelen diğer işimde."

    James Gunn ekstra herhangi bir yorumda bulunmasa da Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen oyuncularını DC Evreni'ne getirme fikri sayısı spekülasyona ve hayranların oyuncu - karakter eşleştirmelerine kapı açıyor.

    Gunn daha önce DC için "The Suicide Squad"ı yönetmişti ve ilk filmin aksine eleştirmenlerden olumlu tepkiler almıştı. Ayrıca John Cena'yı DC evrenine getiren "Peacemaker" dizisinin yönetmen koltuğunda da Gunn vardı. DC filmlerinin yeni başkanları olarak yapımcı Peter Safran ile birlikte DC filmlerinin önümüzdeki 10 yılını planlamayı bitiren Gunn, şimdilerde Superman'in gençliğine odaklanan yeni bir filmin senaryosunu kaleme alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top