Hesabım
    Bol Yıldızlı Suç Filmi 'Ida Red'den Fragman!

    Film, sonbaharda prömiyerini yapacak

    Saban Films, bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran Ida Red'in fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragman, Josh Hartnett (Wrath of Man, Penny Dreadful), Akademi Ödüllü aktris Melissa Leo (The Fighter, Frozen River) ve Frank Grillo (Boss Level, The Purge serisi)'nun başrolde olduğu, yakında çıkacak olan aksiyon suç gerilim filmine özel bir bakış sunuyor.

    Film, 5 Kasım'da sinemalarda ve kiralama yöntemiyle dijitalde gösterime girecek. Leo filmde, parmaklıklar ardındaki yerinden işleri gayet iyi organize ediyor gibi görünen bir suç patronu olan Ida "Red" Walker'ı oynuyor, Hartnett ise annesinin ayak izlerini takip eden oğlu Wyatt'ı oynuyor. Red, ağır bir hapis cezasıyla karşı karşıya kalırken, son bir soygun yapmasına yardım etmesi için Wyatt'a ulaşır. Tek sorun, Wyatt'ın artık suç dolu bir hayat yaşamak istediğinden o kadar emin olmaması ve aileye karşı bir yükümlülük ile annesinin pençelerinden kurtulmaya çalışmak arasında sıkışıp kalmasıdır.

    Ida Red, John Swab (Body Brokers, Let Me Make You a Martyr) tarafından yazıp yönetildi. Filmde Hartnett, Leo ve Grillo'nun yanı sıra Sofia Hublitz (Ozark), William Forsythe (The Devil's Rejects, Raising Arizona) ve Deborah Ann Woll (Daredevil, True Blood) rol alıyor. Saban Films, Ida Red'i 5 Kasım'da sinemalarda ve dijitalde gösterime sokacak.

    Filmin, yayınlanan resmi özetine göre; Suç patronu Ida "Red" Walker (Oscar ödüllü Melissa Leo), hapishaneden çıkmak için son bir soygun yapmak üzere oğlu Wyatt'la (Josh Hartnett) iletişim kurar. Ancak, FBI'ın yaklaşmasıyla Wyatt, bu yüksek oktanlı gerilim filminde aile ve özgürlük arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top