Hesabım
    Balkan Panorama Film Festivali’ne Başvurular Devam Ediyor

    Yarışma ve yarışma dışı başvurular 24 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

    .

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’nin değerli destekleriyle İzmir’de düzenlenecek olan 9. Balkan Panorama Film Festivali’ne başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin bu yılki Danışma Kurulu’nda ise Istvan Szabo, Rade Šerbedžija, Milcho Manchevski, Ediz Hun, Lazar Ristovski, İgor Galo ve Meto Jovanovski yer almaktadır.

    24 ŞUBAT’A KADAR SÜRECEK

    Balkan Panorama Film Festivali’nin yarışma ve yarışma dışı başvuruları 24 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir. 16 Balkan ülkesini kapsayan festival uzun metraj ve kısa metraj kurmaca, belgesel ve animasyon filmleri kabul etmektedir. Başvurular yalnızca festivalin resmi sitesinden online ve ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Ön Jüri tarafından değerlendirilecek olan başvuru sonuçları 03 Nisan 2023 tarihinde festivalin resmi sitesinde (www.bpff.com.tr) ilan edilecektir.

    12 DALDA SARI ŞEMSİYE ÖDÜLÜ VERİLECEKTİR

    9. Balkan Panorama Film Festivali’nin yarışma programında yer alacak filmler 12 dalda Sarı Şemsiye ödülü için yarışacaktır. Bu filmler ise 3 kişiden oluşan 6 ayrı uluslararası jüri tarafından değerlendirilecektir.

    Daha Ayrıntılı Bilgi İçin Balkan Panorama Film Festival’in www.bpff.art resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top