Hesabım
    James Gunn Endişeli Hayranları Rahatlattı: DC Filmleriyle İlgili Açıklamalar Bu Ay Geliyor!

    Ocak ayının bitmesine sayılı günler kaldı ancak Gunn heyecanlı hayranlara yeni DCU duyurularının bu ay içinde geleceğini söylemeye devam ediyor.

    Warner Bros.

    Warner Bros'un yeni DC başkanı James Gunn, Ocak ayının bitmesine sayılı günler kalmasına rağmen, hayranların merakla beklediği yeni film ve dizi duyurularının bu ay içinde geleceğini söylüyor.

    James Gunn ve yapımcı Peter Safran, Kasım ayında göreve geldiklerinden bu yana DC Evreninin gelecek 8 - 10 yılını planlamak üzere çalışıyorlar. Resmi herhangi bir açıklama yapılmadan önce sızan haberler önce Wonder Woman serisinin üçüncü filminin iptal edildiğini sonra Henry Cavill'in -aktörün açıkladığının aksine- Superman olarak dönmeyeceğini ortaya çıkardı.

    Şimdilik yalnızca James Gunn'ın genç Superman'e odaklanan yeni bir film yazdığını biliyoruz ve DC'nin gelecek yıllarında hangi kahramanlara odaklanacağı, hangi film ve dizileri çıkaracağı konusunda çeşitli spekülasyonlar var. Gunn ilk bilgilerin 2023'te geleceğini söylemişti ancak 2023'ün ilk aynı geride bırakmamıza çok az kala hayranlar hala bir açıklama yapılmadığı için biraz huzursuz.

    Gunn spesifik bir tarih vermemesine rağmen endişelenen DC hayranlarını Twitterdan yaptığı açıklamalarla rahatlattı ve bu ay içinde DC'nin gelecek planlarını duyacağımızı söyledi. Yani önümüzdeki bir hafta içinde, DC Evrenin'nde bizi nelerin beklediğini biliyor olacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top