Hesabım
    "House of the Dragon" Yıldızı Paddy Considine, Sylvester Stallone'un Boks Filminde Oynayacak

    Considine başrolü Mena Massoud ile paylaşacak.

    HBO

    HBO'nun Game of Thrones spinoff dizisi "House of the Dragon" ile geniş kitlelerce tanınan Paddy Considine ve "Alaaddin", "The Royal Treatment" gibi filmlerde başrolü üstlenen Mena Massoud, boks filmi "Giant"ta birlikte rol alacaklar. Filmin yapımcılığını Sylvester Stallone'un yapım şirketi Balboa Pictures üstleniyor.

    "Giant", Britanyalı-Yemenli boksör Prens Naseem "Naz" Hamed'in gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Film, İrlanda doğumlu boks antrenörü Brendan Ingle'ın vesayeti altında bir dünya şampiyonasına paçavradan zenginliğe yükselişini anlatacak. Massoud, Hamed'i; Considin ise koçunu oynayacak. Proje Rowan Athale tarafından yazılıp yönetilecek.

    Film, Hamed'in Sheffield'ın zorlu işçi sınıfı sokaklarındaki mütevazi başlangıcını, kendisi de bir çelik endüstrisi işçisiyken boks antrenörü olan Ingle tarafından keşfedilmesini ve onların pek de mümkün olmayan ortaklıklarını anlatacak. Britanya'da İslamofobi ve ırkçılığın kol gezdiği 80'ler ve 90'larda, Naz'ın alışılmışın dışındaki tarzı, kendini beğenmiş kişiliği ve ringdeki katıksız hakimiyeti, onları boksun elit ve benzeri görülmemiş küresel süperstarlık zirvesine taşıdı.

    "Uzun yıllardır bu filmi ekrana getirmek istiyordum" diyen yönetmen Athale, "Efsanevi boks antrenörü Brendan Ingle ve çırağı "Prens" Naseem ile fırtınalı ilişkisinin hikayesi hem efsanevi hem de gerçekten sinematik. Heyecan verici, gerekli, komik ve yürek burkan ve bu filmi eşsiz Paddy Considine ve Mena Massoud ile ve biricik Sylvester Stallone ve Balboa Productions ekibinin desteğiyle yapıyor olmak bir rüyanın gerçekleşmesi." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top