Hesabım
    "Shazam! Fury of the Gods" Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

    Shazam devam filmi 17 Mart'ta sinemalarda!

    Warner Bros. Pictures, DC Comics uyarlaması süper kahraman devam filmi “Shazam! Fury of the Gods”ın ikinci fragmanını yayınladı. İlk olarak 2019 yapımı "Shazam!" filmiyle tanıdığımız Billy Batson'ın (Asher Angel) sihirli kelimeyi söyleyerek dönüştüğü süper kahramanın (Zachary Levi) maceralarını devam ettirecek filmde, kadroya yeni isimler katıldı.

    Tanrıların güçleri bahşedilen Billy ve üvey kardeşleri, yetişkin Süper Kahraman alter-egolarına sahip olarak gençlik hayatlarıyla nasıl başa çıkacaklarını kavramaya çalışırken, bu kez karşılarına Atlas'ın Kızları olarak bilinen intikamcı antik tanrılar, Hespera (Helen Mirren) ve Kalypso (Lucy Liu) çıkıyor.

    Yunan tanrıları, Shazam'ın kendilerinden çaldığı sihrin peşine düşmek için Dünya'ya geldiğinde tüm aileyi savaşa sürükleyecek ancak Hespera ve Kalypso'nun kız kardeşi Anthea (Rachel Zegler), bu savaşta kardeşlerinin intikam duygusunu paylaşamayacak.

    İlk filmin yönetmeni David F. Sandberg yine yönetmen koltuğunda, Henry Gayden de devam filminin senaryosunu yazmak için geri döndü ve "Shazam: Fury of the Gods"ın senaryosunu "Hızlı ve Öfkeli" senaristlerinden Chris Morgan ile birlikte kaleme aldı.

    "Shazam: Fury of the Gods" 17 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top