Hesabım
    Adam Driver, Yeni Filmi "65"in Fragmanında Dinozorlarla Mücadele Ediyor!

    Bilim kurgu ve aksiyon filmi "65" 10 Mart'ta sinemalarda!

    Sony Pictures, Adam Driver'ın Ariana Greenblatt ve Chloe Coleman ile birlikte rol aldığı gizemli bilim kurgu gerilim filmi “65”in ikinci fragmanını yayınladı. Driver, gelecekte geçen filmde, gizemli bir gezegene iniş yapmak zorunda kalan Komutan Mills karakterine hayat veriyor. Ancak aslında iniş yaptığı gezegen Dünya'nın 65 milyon yıl önceki halidir!

    Mills'in yolu, bu tehlikeli dünyada bir şekilde hayatta kalan küçük bir kız olan Koa ile (Ariana Greenblatt) kesişir ve şimdi ikisi canlarını kurtarmak için tarih öncesi dönemin en tehlikeli yaratıklarıyla yüzleşmek zorundadır.

    Filmin yeni fragmanı, yeni olay örgüsü detayı içermese de, filmde yer alacak yaratıkların yeni görüntülerini sunuyor ve filmin görkemli atmosferini yansıtıyor. Fragman aynı zamanda yaklaşan bir meteor yağmurunun görüntüleri ile dünyayı sarsan bir tehdidi işaret ediyor, bunun, dinozorların saltanatını sona erdiren meteor olması muhtemel görünüyor.

    Scott Beck ve Bryan Woods tarafından yazılıp yönetilen filmin yapımcılığını Sam Raimi üstleniyor. Müziklerde ise Danny Elfman'ın imzası var. "65" 10 Mart 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top