Hesabım
    Tobey Maguire, Daha Fazla Spider-Man Filmi Çekmeye Açık Olduğunu Söyledi!

    Maguire 2021 yılında "Spider-Man: No Way Home" için geri dönmüştü...

    Sony Pictures

    Tobey Maguire, 2021'de "Spider-Man: No Way Home"daki rolüne geri dönmesinin ardından Peter Parker rolünü yeniden canlandırmaya hazır olduğunu söyledi. Maguire, 2002-2007 yılları arasında yayınlanan Sam Raimi imzalı orijinal üçlemede rol aldı. Raimi ve Maguire dördüncü devam halkası için de bir araya gelmeye hazırdı ancak Sony Pictures ile yönetmen arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle film hiçbir zaman hayata geçmedi.

    Nihayetinde Andrew Garfield, 2012'de yeniden çekilen “The Amazing Spider-Man”deki rolü devraldı. Sonrasında da hem Maguire hem de Garfield, Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man yıldızı Tom Holland ile birlikte "No Way Home" için rollerine geri döndüler.

    Marvel.com bugün Maguire ile yakında çıkacak olan kitap “Spider-Man No Way Home: The Official Movie Special” için yapılmış bir röportaj yayınladı. Kaçınılmaz olarak Maguire'a Spider-Man rolüne geri dönme teklifini aldığında nasıl hissettiği soruldu, Maguire şöyle yanıt verdi:

    "Başlangıçta beni aradıklarında, 'sonunda' dedim! Aramayı aldım ve bunu yapmaya gelmek konusunda hemen hazırdım. 'Bu nasıl görünecek ve nasıl bir deneyim olacak?' diye düşünmeden olmaz. Ama güzel, yetenekli, yaratıcı insanlarla boy ölçüşmek ve birlikte oynamak? Evet!, eğlenceli ve heyecan verici."

    Oyuncu sonrasında eğer kendisine tekrar sorulursa kesinlikle geri döneceğini söyledi:

    "Bu filmleri seviyorum ve tüm farklı serileri seviyorum. Bu adamlar beni arayıp 'Bu gece takılmak ve ortalıkta dolanmak için gelir misin?' veya 'Bu filmde oynamak, bir sahne okumak veya Örümcek Adam şeyi yapmak için gelir misin?' deseler, bunun yanıtı 'evet!' olur. Çünkü neden bunu yapmak istemeyeyim?"

    Sony, şu an için "Örümcek Adam" serisiyle ne yaptığına dair somut planlarını henüz açıklamadı ama Holland'ın role geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top