Hesabım
    Oscar Adayı Filmler Digiturk’te!

    Oscar adayı olarak öne çıkan filmlerden bazıları, Türkiye’nin yeni dijital içerik platformu TOD’da ve Digiturk ekranlarında yayımlanacak.

    .

    Sinema dünyasının en önemli ödülü olan ve bu yıl 95. kez dağıtılacak Oscar ödüllerinin, 2023 yılı için aday listeleri geride bıraktığımız hafta açıklandı. Oscar adayı olarak öne çıkan filmlerden bazıları, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin yeni dijital içerik platformu TOD’da ve Digiturk ekranlarında yayımlanacak.

    Tom Cruise’un başrolde oynadığı “Top Gun: Maverick” filmi En İyi Film, En İyi Uyarlama Senaryo, En İyi Kurgu, En İyi Ses, En İyi Özgün Şarkı ve En İyi Görsel Efekt olmak üzere toplamda 6 dalda aday gösterildi. “Top Gun: Maverick”, 7 Şubat Salı beIN CONNECT ve TOD’da yayımlanacak. Digiturk üyeleri ise gişe rekorları kıran filmi 12 Şubat’tan itibaren beIN MOVIES Premiere kanalında izleyebilecek.

    Başrolünde Brendan Fraser’in muhteşem performansıyla yer aldığı, çok yakında beIN MOVIES, beIN CONNECT ve TOD'da yayımlanacak “Balina” (The Whale) filmi, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Saç&Makyaj kategorilerinde Oscar'a aday gösterildi.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da geçmiş yıllarda Oscar ödüllerinde öne çıkan yapımları sinemaseverlerle buluşturan Digiturk, 1-12 Mart tarihleri arasında beIN MOVIES STARS kanalındaki beIN MOVIES OSCARS özel kuşağında geçmiş Oscar ödüllerinin en beğenilen yapıtlarını ekrana getirecek ve izleyicilerini 12 Mart 2023 gece yarısından sonra gerçekleşecek bu unutulmaz geceye hazırlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Oscar Adayları Açıklandı!
    • 2023 Oscar Adaylarının Sürprizleri ve Hayal Kırıklıkları
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top