Hesabım
    Julia Roberts ve Jennifer Aniston'dan Beden Değiştirme Komedisi Geliyor

    Filmi "Palm Springs" yönetmeni Max Barbakow yönetecek.

    Beyazperde

    Julia Roberts ve Jennifer Aniston, şu anda adı belli olmayan bir komedi filminde birlikte rol alacaklar. Filmi, "Palm Springs" yönetmeni Max Barbakow yazacak ve yönetecek. Yapımcılığı ise Margot Robbie'nin yapım şirketi LuckyChap Entertainment üstleniyor.

    İki karakterin beden değiştirmesi temasını merkeze alan filmin konusu hakkında detaylar şimdilik bilinmiyor. Julia Roberts son olarak, başrolünü George Clooney ile paylaştığı romantik komedi "Ticket to Paradise" filmiyle izleyici karşısına çıktı. Jennifer Aniston ise "The Morning Show" dizisine devam ediyor. 2019 yılında Adam Sandler'la birlikte rol aldıkları "Murder Mystery"nin devam filmi de bu yıl Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix 2023 Filmlerini Duyurdu: Rebel Moon, Extraction 2, Pain Hustlers, Damsel...

    Başrolündeki iki yıldız isimle büyük ilgi uyandırması beklenen film için birkaç stüdyo ve yayıncı teklif yarışına girmişti fakat sonunda filmin haklarını Amazon Studios aldı. Amazon'un gelecek film programında ayrıca Dave Franco'nun romantik komedisi "Somebody I Used to Know" ve "Judy Blume Forever" adlı belgesel yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top