Hesabım
    Gerard Butler: "Not: Seni Seviyorum" Setinde Az Kalsın Hilary Swank'ı Öldürüyordum!

    Gerard Butler, 2008 yapımı filmin setindeki kazayı anlattı.

    .

    Gerard Butler, "Not: Seni Seviyorum" (P.S. I Love You) filminde başrolü paylaştığı Hilary Swank'ı yaralayan bir set kazasını anlattı. Vizyondaki aksiyon filmi "Uçak"ın tanıtımı için Drew Barrymore'un "The Drew Barrymore Show" adlı programına katılan Butler, eski rollerinden bazılarını değerlendirirken konu "Not: Seni Seviyorum" filmine geldi.

    "Uçak"ın çekimlerinde kendini yaralayan Butler, yaşanan olayı şöyle atlattı: "Hilary Swank o kadar havalı ve onunla birlikte çalışmak o kadar harikaydı ki neredeyse onu öldürüyordum. Dans ettiğim ve pantolon askısı giydiğim sahneyi biliyor musun? O sahneyi bir buçuk gün boyunca çektim ve askılı bir aptal gibi dans etmek zorunda kaldım.

    Kamera ekibinin kendilerini korumak için plastik koruyuculara ihtiyacı vardı çünkü onun fırlayıp yüzüme çarpması gerekiyordu. Yatağa doğru sürünüyorum, klips sıkışıyor, fırlıyor, kafamın üzerinden uçuyor, onun kafasına vuruyor, kafasını kesiyor. Hastaneye götürülmesi gerekiyordu. Boxer şortum, botlarım ve bir çift çorabımla öylece oturuyordum ve ağlamaya başladım." Butler'ın anlattığı sahneyi aşağıdan izleyebilirsiniz.

    "Not: Seni Seviyorum" filmi Cecilia Ahern'in aynı adlı romanından uyarlandı ve Richard LaGravenese tarafından yönetildi. Film, gişede başarılı olmasına ve izleyiciler tarafından çok beğenilmesine rağmen, eleştirmenler tarafından Swank'ın yanlış oyuncu seçimi olması nedeniyle eleştirildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top