Hesabım
    Nejat İşler'in Başrolde Yer Aldığı "İyi Adamın 10 Günü"nden Yeni Fragman!

    "İyi Adamın 10 Günü",10 Şubat’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix’te!

    Uçurumun kenarında dolaşmaya hazır mısın?

    Netflix, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği "İyi Adamın 10 Günü" filminden yeni bir fragman paylaştı. Mehmet Eroğlu imzalı romanlardan uyarlanan gerilim filmi mafya, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor. Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği film, bir üçlemenin ilk ayağı olacak. Üçlemenin ikinci halkası olacak olan "Kötü Adamın 10 Günü" filminin de yine 2023 yılı içinde yayınlanması planlanıyor.

    Pek çok heyecan verici diziye imza atan Uluç Bayraktar tarafından yönetilen filmin senaryosunu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim kaleme aldı. "İyi Adamın 10 Günü"nde Nejat İşler'e Nur Fettahoğlu, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik eşlik ediyor.

    Netflix

    Filmin konusu kısaca şöyle: Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadınla yardımlaşmalıdır. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar.

    "İyi Adamın 10 Günü" 10 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top