Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 10"dan İlk Poster Yayınlandı!

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    Universal Pictures

    Universal Pictures, uzun soluklu "Hızlı ve Öfkeli" serisinin 10. filmi için ilk resmi poster yayınlandı. Filmin resmi fragmanı ise 10 Şubat'ta gelecek.

    Seriyi sona erdirecek olan iki bölümlük bir finalin ilk ayağı olan "Hızlı ve Öfkeli 10" (Fast X) Louis Leterrier tarafından yönetildi. Filmin yaklaşık 340 milyon dolarlık göz yaşartıcı bir prodüksiyon bütçesine sahip olduğu söyleniyor, bu şimdiye kadarki en pahalı Disney dışı film ve "Hızlı ve Öfkeli 9"un bütçesinden %70 daha fazla.

    Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Charlize Theron, Cardi B, Helen Mirren, Michael Rooker ve Scott Eastwood onuncu film için orijinal rollerine geri dönüyorlar.

    Bu isimlere eşlik edecek yeni oyuncular ise Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson, Rita Moreno ve Alan Ritchson. Momoa filmde, Toretto ve ekibiyle bilinmeyen bir nedenle ilişki kuran gösterişli bir kötü adamı oynuyor. Daha önce Variety ile yaptığı bir röportajda gizemli bu karakteri "O çok sadist ve androjen ve biraz da gösteriş düşkünü… Bu adamın bir sürü sorunu var. Kesinlikle bazı baba sorunları var..." sözleriyle tarif etmişti.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top