Hesabım
    "Barbarian" Yönetmeninin Yeni Projesi Belli Oldu: "Companion"

    "Barbarian" ile büyük bir çıkış yakalayan Zach Cregger yapımcılığa da adım attı.

    Disney

    2022'nin en çok ses getiren korku filmlerinden biri olan "Barbarian"ın senaristi ve yönetmeni Zach Cregger, New Line için "Companion" adlı bir korku - gerilim filminin yapımcılığını üstlenecek. Bu proje, New Line'ın Cregger'in ikinci yönetmenlik denemesi için yazdığı "Weapons" filminin senaryosunu satın almasının ardından açıklandı.

    "Companion", Drew Hancock'un ilk yönetmenlik denemesi olacak. Hancock filmin senaryosunu, Zach Cregger ve "Barbarian"ın diğer yapımcıları, Roy Lee, Raphael Margules, J.D. Lifshitz ile birlikte kaleme aldı.

    2022'nin En İyi Korku Filmleri

    Şimdilik ne "Companion" ne de Zach Cregger'in senaryosu "Weapons"ın konuları hakkında bir açıklama yapıldı. Her iki filmin detayları da gizli tutuluyor ama "Companion" filminin bu yıl için de çekilmesi ve vizyona girmesi bekleniyor. Cregger'in ikinci filmi içinse henüz bir takvim belli değil.

    New Line başkanı ve kreatif direktörü Richard Brener yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Zach, 'Barbarian' ile izleyiciler için içgüdüsel bir sinema deneyimi yaratabileceğini ve film yapımcısı alet kemerindeki her araca hakim olduğunu kanıtladı. O, Roy ve Miri ve J.D. ve Rafi'nin bir sonraki filminin evi olarak New Line'ı seçmesinden daha mutlu olamazdık ve umarız bu gelecek pek çok filmin ilki olur."

    Amerika'da durgun geçen yaz vizyonunun beklenmedik sürprizlerinden biri olan "Barbarian", ilk haftasında gişenin zirvesine yerleşmişti. Film ülkemizde ise vizyona girmedi, ancak Disney+'ta yayınlandığında, tüm dünyada olduğu gibi, çok sayıda izleyiciye ulaştı.

    Barbarian ve çok daha fazlası için Disney+'a şimdi abone olun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top