Hesabım
    "Nobody Nothing Nowhere" Filminin Kadrosu Belli Oldu: Octavia Spencer, Joseph Gordon-Levitt, Lucy Liu...

    Bilim kurgu komedisi film insan benzeri varlıklara odaklanıyor.

    .

    Rachel Wolther ve Alex H. Fischer, Sundance Screenwriter Labs ile geliştirdikleri orijinal senaryolarını yönetmeye hazırlanıyorlar. "Nobody Nothing Nowhere" adlı bilim kurgu komedisinde Oscar ödüllü Octavia Spencer, Emmy Ödüllü Joseph Gordon-Levitt ve Emmy adayı Lucy Liu rol alacak.

    İsminin geçtiğimiz yılın öne çıkan filmlerinden biri olan "Everything Everywhere All At Once"a olan benzerliğiyle dikkat çeken film, yüksek konseptli bir bilim kurgu komedisi. Hikaye, "Non-People" olarak bilinen insan benzeri varlıklar grubunun bir üyesi olan Ruth'a odaklanıyor.

    Non-People'ın hayatta tek bir amacı vardır - Dünya'da kalan tek gerçek insan olan Dave adında mülayim bir adam için gerçekçi bir dünyadaki boşlukları doldurmak. Ruth, başka seçeneği olmayan bir arka plan karakteri olarak uzun hayatından bıkmıştır ve kısa süre sonra Dave'den bağımsız, özgür bir yaşam talep eder.

    Film, bugüne kadar çoğunlukla kısa filmler yazan ve yöneten Wolther'in ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olacak. Fischer ile birlikte kısa filmlerde birlikte çalıştılar ve Fischer tek başına "Save Yourselves!" adlı uzun metraj komedi filmini yönetti. İki isimin büyük yıldızlarla çalışacağı ilk proje "Nobody, Nothing, Nowhere" olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top