Hesabım
    Selçuk Aydemir'in Yazıp Yönettiği "Güven Bana"dan Fragman Yayınlandı!

    "Güven Bana" 24 Şubat’ta sinemalarda!

    Güven Bana

    Yapımını Aytaç Medya’nın, yapımcılığını Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un üstlendiği; mizahın usta ismi Selçuk Aydemir’in hem senaryosunu yazıp hem yönettiği "Güven Bana" filmi gösterime girmeden önce fragmanı ile tüm ilgiyi üzerine topladı.

    "Dünyanın Her Yerinde En Fazla Söylenen Yalan: Güven Bana"

    Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Serap Önder, Tuncay Beyazıt gibi isimlerin rol aldığı filmin "Bir varmış bir yokmuş, İstanbul’un cazibe merkezi olmayan bir semtinde iki kardeş masal tadında bir macera yaşamak üzereymiş" sözleriyle başlayan fragman eğlence dolu sahneleriyle seyircinin kahkahaya doyacağının habercisi oldu.

    "Güven Bana"nın konusu kısaca şöyle: Tefeciye borçlu olan Özcan ve Sercan, borçlarını ödemek için 150 bin Tl alacakları oldukları Müslüm dayılarının yanına gider. Dayıları tam parayı ödeyeceği sırada kalp krizi geçirerek ölür. Bu durum üzerine Özcan ve Sercan, dayılarının cebinden kendilerine ait olan parayı alıp, borçlarını ödemek için tefeciye giderler. Ancak burada onları büyük bir sürpriz bekler. Borçlarını ödeyecekken paranın sahte olduğunu öğrenen kardeşler, sahte paradan kurtulmak için onu aldıkları yere bırakmaya karar verir. Parayı bırakmak için cenaze evine gelen kardeşler, kendilerini bir maceranın içinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top