Hesabım
    Bill Skarsgård "John Wick 4"te Canlandırdığı Kötü Adamın Kökenini Açıkladı

    Bill Skarsgård, John Wick 4'ün en yeni kötü adamı Marquis de Gramont hakkında açıklamalar yaptı.

    Lionsgate

    Bill Skarsgård, 24 Mart'ta vizyona girecek olan "John Wick: Chapter 4"teki yeni kötünün tam olarak kim olduğunu açıkladı. Başrolünü Keanu Reeves'in üstlendiği John Wick serisi, karısının ölümünden sonra çaresizce emekli olmanın bir yolunu bulmaya çalışan yetenekli bir suikastçyı konu alıyor. John Wick, çok sevdiği köpek yavrusu öldürüldüğünde, mücadeleye geri döner ve sonunda nihayet dinlenme fırsatını kazanmak için Yüksek Masa ile yüzleşmesi gerekir.

    "John Wick: Chapter 4", seriye çok çeşitli yeni karakterler ekleyerek büyük hikaye evrenini açığa çıkarıyor. Wick'in yeni arkadaşlar ve yeni düşmanlarla tanışmasıyla birlikte filme Bill Skarsgård (It, Barbarian) da dahil olmak üzere bir dizi tanıdık yüz ekleniyor. Total Film ile yaptığı bir röportajda Skarsgård, karakteri Marquis de Gramont hakkında şunları söyledi:

    "The Marquis, Tanrı bilir ne yaparak Yüksek Masa'daki merdiveni hızla tırmanan, kökeni bilinmeyen genç bir adamdır. Onu her zaman, artık giydiği ışıltılı takımların tadını çıkaran, sıradan biri olarak görmüşümdür. Dünyayı John Wick'ten kesin olarak kurtarmak için yola çıkan yeni şerif olarak görev yapıyor."

    Wick, High Table ile karşı karşıya gelirken, John Wick: Chapter 4'teki aksiyon alışılmışın dışında olacak. Wick'in, Yüksek Masa'ya ondan daha sadık olabilecek eski dostları ve yoldaşlarıyla savaşmak zorunda kaldığı film, "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"un kaldığı yerden devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top