Hesabım
    Russell Crowe, Antonio Banderas ve Mark Ruffalo'dan Türkiye'ye Destek Mesajı

    Dünyaca ünlü birçok isim, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesaplarından Türkiye'ye destek ve taziye mesajı yayınladı.

    Beyazperde

    6 Şubat Pazartesi günü 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki ve aynı gün 13:24'te Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremlerin; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da yol açtığı büyük yıkımın ardından dünyaca ünlü isimler de Türkiye'ye destek mesajları yayınlandılar.

    Türkiye hayranı olduğunu her zaman belirten, Çanakkale Savaşı filmi "The Water Diviner" (Son Umut) için Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz gibi isimlerle çalışan Russell Crowe Twitter hesabından "Ah Türkiye. Kalbim. Yıkıcı haberler." mesajını paylaştı.

    Antonio Banderas da yaşanan felakete kayıtsız kalmayarak Türkiye ve Suriye'yi dayanışmayla kucakladığını belirtirken; Mark Ruffalo AHBAP Derneği ile ilgili bir bağış paylaşımını alıntılayarak, "Yardım etmek isterseniz, bu insanlar Türkiye'de arama kurtarma yapıyor" ifadelerini kullandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top