Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 10"dan Brie Larson ve Jason Momoa'lı İlk Görseller Yayınlandı

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta vizyona girecek.

    Universal Pictures

    Universal Pictures, "Hızlı ve Öfkeli 10" (Fast X) filminin fragmanını yayınlamadan hemen önce filmden bazı görseller yayınlandı. İlk olarak Empire tarafından yayınlanan kareler, Jason Momoa'nın gösterişli kötü adamının yanı sıra Brie Larson'ın açıklanmayan rolüne dair ilk bakışları gösteriyor. Üçüncü görselde ise Dominic Toretto rolüne geri dönen Vin Diesel'i görüyoruz.

    Empire

    "Hızlı ve Öfkeli" serisinin onuncu girişi olan ve Louis Leterrier tarafından yönetilen film, ana seriyi kapatan iki bölümlük dev finalin ilk ayağı olacak. Olay örgüsünün ayrıntıları gizli tutuluyor, ancak yarın yayınlanacak fragman nasıl bir hikaye bekleyebileceğimiz konusunda daha iyi bir fikir sunacak.

    Filmin yaklaşık 340 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesine sahip olduğu söyleniyor. "Hızlı ve Öfkeli 10"un, serinin 9. filminden %70 daha büyük olan bu inanılmaz bütçesi, filmi şimdiye kadarki en pahalı Disney dışı film yapıyor.

    Empire

    19 Mayıs'ta vizyona girecek film için Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, John Cena, Charlize Theron, Cardi B, Helen Mirren, Michael Rooker ve Scott Eastwood rollerine geri dönüyorlar. Ekibe yeni katılan isimler arasında Jason Momoa ve Brie Larson'ın yanı sıra Daniela Melchior, Rita Moreno ve Alan Ritchson yer alıyor.

    Empire
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top