Hesabım
    Paul Walker'ın Kurduğu ROWW Deprem Bölgesinde Arama Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor

    Vin Diesel, Türkiye ve Suriye'ye destek mesajı yayınlayarak ROWW'un çalışmalarına dikkat çekti.

    Beyazperde

    Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ülkemizde ve Suriye'de yarattığı büyük felakete karşı duyarsız kalmayan dünyaca ünlü isimlerden biri de Vin Diesel oldu.

    Diesel, kişisel Instagram sayfasından, Hızlı ve Öfkeli serisindeki rol arkadaşı ve dostu Paul Walker ile olan bir fotoğrafıyla birlikte "Türkiye ve Suriye'ye dualar gönderiyoruz… yanınızdayız!" notunu paylaştı. Mesajın devamında ise "İhtiyacı olanlara sürekli şefkat gösterdiği için ROWW ile gurur duyuyorum." ifadesi yer alıyor.

    Kısaltması ROWW olan "Reach Out World Wide", Paul Walker tarafından kurulan kar amacı gütmeyen bir yardım organizasyonu. 2010 yılında Haiti'yi harap eden büyük bir depremin ardından bir yardım ekibi kurarak sahaya inen Paul Walker, bu süreçte, afet sonrasında vasıflı kaynaklara ve personele duyulan ihtiyacı görmüş ve Haiti'den döndükten sonra, bu ihtiyacı karşılamak amacıyla ROWW organizasyonunu kurmuştu.

    Walker 2013 yılında hayatını kaybetti ancak ROWW, dünyanın her yerinde yaşanan doğal afet durumlarında ihtiyacı olanlara elini uzatmaya devam ediyor. Organizasyonun ekipleri depremden sonraki ilk 24 saat içinde Türkiye'ye geldi. ROWW halen arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine destek vermeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top