Hesabım
    "The Flash"tan Karakter Posterleri Yayınlandı

    Fragmanın ardından Flash, Batman ve Supergirl posterleri de paylaşıldı.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures, uzun zamandır merakla beklenen "The Flash" filminin fragmanının Super Bowl esnasında yayınlanmasının ardından, filmden üç karakter posteri yayınladı.

    Posterler filmin üç ana karakterine odaklanıyor: Ezra Miller'ın canlandığı Barry Allen/The Flash, Michael Keaton'ın yıllar sonra yeniden canlandırdığı Bruce Wayne/Batman ve Sasha Calle'in Kara/Supergirl karakteri.

    Warner Bros.

    Flashpoint çizgi roman hikayesine dayanan "The Flash"ta Barry Allen geçmişteki olayları değiştirmek için zamanda yolculuk yapmak için süper güçlerini kullandığında dünyalar çarpışır. Annesini kurtarma girişimi istemeden geleceği değiştirdiğinde Barry, General Zod'un (Michael Shannon) yok olma tehdidiyle geri döndüğü ve sığınacak Süper Kahramanların olmadığı bir gerçekliğe hapsolur.

    Warner Bros.

    Barry'nin tek şansı, tanıdığından çok farklı bir Batman'i (Michael Keaton) emeklilikten vazgeçirmek ve hapsedilmiş bir Kriptonluyu kurtarmaktır ancak bu kişi de onun tanıdığı Kriptonlu değildir... Nihayetinde, içinde bulunduğu dünyayı kurtarmak ve bildiği geleceğe dönmek için Barry'nin tek umudu, hayatı için koşmak. Peki nihai fedakarlığı yapmak evreni sıfırlamak için yeterli olacak mı?

    Warner Bros.

    James Gunn ve Peter Safran'ın DC Evreni'nin yeniden başlatmak için DC Studios'un başına gelmesinden önce planlanan ve çekilen bir film olan "The Flash", DC Evreni'nin sıfırlanmasını ve Gunn'ın tasarladığı yeni DCU'ya geçişi sağlayacak.

    "The Flash" 16 Haziran'da sinemalarda!

    "The Flash" Fragmanı Yayınlandı: Michael Keaton'ın Batman'i ve General Zod Geri Döndü

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top