Hesabım
    "John Wick 4"ün Süresi Belli Oldu: Serinin En Uzun Filmi Geliyor!

    Yeni fragman Perşembe günü yayınlanacak...

    Lionsgate

    Geçtiğimiz yıl Kasım ayında, John Wick serisinin yaklaşan dördüncü filminin serinin en uzun filmi olacağını öğrenmiştik ancak post prodüksiyonu devam eden filmin kaç dakika olacağına yönelik net bir bilgi paylaşılmamıştı.

    "John Wick"in 101 dakikalık ekran süresinden "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"un 131 dakikasına kadar, serideki filmlerin süresi giderek arttı. Ancak "John Wick 4" yalnızca serinin en uzun filmi olmakla kalmıyor, diğer filmlerle arayı büyük oranda açıyor. Collider'ın haberine göre film jenerikleriyle birlikte 169 dakika sürecek.

    Heyecanla beklenen "John Wick 4" bu süresiyle, Christopher Nolan'ın "Interstellar", Steven Spielberg'ün "Er Ryan'ı Kurtarmak" ve Michael Mann'in "Heat" filmi gibi 169 - 170 dakikalık filmler arasında adını yazdırıyor.

    24 Mart'ta vizyona girecek olan yeni filmde, John Wick (Keanu Reeves), High Table'ı yenmenin yolunu ortaya çıkarıyor ve bazı eski arkadaşlarını düşmana çevirebilecek kadar güçlü ittifakları olan yeni düşmanı The Marquis'le (Bill Skarsgard) karşı karşıya geliyor.

    Lance Reddick, Ian McShane, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada ve Donnie Yen'in rol aldığı filmin, bugüne kadarki "Wick" filmleri arasında en fazla aksiyona sahip film olduğu biliniyor. Ayrıca filmin resmi Twitter hesabından, Perşembe günü yeni bir fragman yayınlanacağı duyuruldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top