Hesabım
    "The Crown" Yıldızı Emma Corrin "Deadpool 3"ün Kötü Karakteri Olacak

    Emma Corrin "Deadpool 3" ve "Nosferatu" filmlerinin kadrosuna katıldı.

    Beyazperde

    "The Crown" dizisinde Prenses Diana'nın gençliğini canlandırarak adını duyuran Emma Corrin, yaklaşan iki büyük filmin kadrosuna dahil oldu. Bunlardan biri Hugh Jackman'ın Wolverine rolüne geri döneceği ve Ryan Reynolds'ın Deadpool karakterine eşlik edeceği "Deadpool 3" filmi, diğeri ise Robert Eggers yönetmenliğinde yeniden çekilecek olan "Nosferatu" filmi.

    Her iki rolün de ayrıntıları bilinmiyor, ancak Corrin'in, senaryosu Paul Wernick ve Rhett Reese tarafından kaleme alınan, Shawn Levy'nin yönetmenliği üstleneceği "Deadpool 3"te baş kötü karakteri oynayacağı tahmin ediliyor. Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk filminin ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor. 2024 sonunda vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri bu yıl başlayacak.

    "Deadpool 3" öncesinde Corrin, "The Lighthouse", "The Northman" filmlerinin yönetmeni Robert Eggers'ın yöneteceği "Nosferatu" yeniden çevriminde rol alacak. 1922 yapımı klasik sessiz filmden uyarlanan "Nosferatu" Bram Stoker'ın korku klasiği "Dracula"ya dayanıyor. Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan filmde Bill Skarsgård, Lily-Rose Depp'in canlandırdığı lanetlenmiş genç kadına arzu duyan Transilvanyalı vampire hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Willem Dafoe ve Nicholas Hoult da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top