Hesabım
    Steven Spielberg'den Tom Cruise'a Övgü: "Top Gun: Maverick" Hollywood'u Kurtardı

    Spielberg ve Tom Cruise, Akademi'nin Oscar adayları öğle yemeğinde bir araya geldi.

    .

    Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi dün geleneksel Oscar adayları öğle yemeğini düzenledi. Aday gösterilen 180'den fazla kişinin katıldığı etkinlikten paylaşılan sayısız video ve fotoğraf sonrasında gözler, yılın en büyük filmlerinden biri olan "Top Gun: Maverick"in yıldızı ve yapımcısı Tom Cruise'a döndü.

    Tom Cruise'un endüstrinin önde gelen isimleriyle sohbet ettiği, Guillermo del Toro ile kucaklaştığı görüntülerin interneti ele geçirmesi bir yana, usta yönetmen Steven Spielberg ile olan konuşması büyük yankı uyandırdı.

    İlk olarak yönetmen Kartiki Gonsalves tarafından Instagram'da paylaşılan videoda, Tom Cruise ile "Azınlık Raporu" (Minority Report) ve "Dünyalar Savaşı" (War of The Worlds) filmlerinde birlikte çalışan Steven Spielberg, aktöre sarılıyor ve 45 saniyelik kısa sohbetin sonuna doğru, Cruise'a şunları söylüyor: “Hollywood'u kurtardın ve tiyatro dağıtımını kurtarmış olabilirsin. Cidden. 'Maverick' tüm sinema endüstrisini kurtarmış olabilir."

    "Top Gun: Maverick", dünya çapında kazandığı 1.48 milyar dolarlık hasılatı ile ABD'de de en çok kazanan beşinci film ve dünya çapında en çok hasılat yapan on birinci film oldu. Pandemi döneminde 1 milyar dolar sınırını aşabilen ikinci film olan "Maverick" (ilki 2021'in Aralık ayında vizyona giren Spider-Man: No Way Home olmuştu) izleyicilerin süper kahraman filmleri dışındaki büyük filmlere karşı halen istekli olmasının sembolü haline geldi.

    Eleştirmenlerden ve izleyicilerden aldığı yorumlar ve özellikle aksiyon sahnelerinin etkileyiciliğinin ağızdan ağıza yayılmasıyla filmin izleyici sayısı hızla arttı. "Top Gun: Maverick" şimdi En İyi Film de dahil olmak üzere toplam 6 dalda Oscar adayı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top