Hesabım
    AKUT'tan Çocuklar İçin Animasyon Film: "Güven Ailesi ile Görevimiz Deprem"

    Depreme karşı gereken önlemleri almak için çocuklarınız ile birlikte Güven ailesinin hikayesini izleyebilirsiniz.

    AKUT

    AKUT, çocuklar için depremlerin neden olduğunu, depreme karşı almamız gereken önlemleri eğlenceli ve basit bir dille anlatan kısa bir animasyon film hazırladı.

    AKUT'un sosyal medya hesaplarından "İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız süreçten çok etkilendi. Çocuklarımıza depremin, etkileri azaltılabilir bir doğa olayı olduğu ve depremden korunma yolları bulunduğunu anlatmak için sizleri onlarla birlikte 'Güven Ailesi İle Görevimiz Deprem' adlı çizgi filmimizi izlemeye davet ediyoruz." sözleriyle duyurulan kısa film çocukların deprem konusunda bilinçlenmesine destek olmayı amaçlıyor.

    Animasyon filmde "Deprem ne demek?", "Depremler neden olur?", "Deprem öncesinde ne yapmalıyız?" ve ya "Deprem anında yapılması gerekenler nelerdir?" gibi soruların cevapları çocukların anlayabileceği bir dil ile Güven Ailesinin üyeleri tarafından açıklanıyor. Siz de depreme karşı gereken önlemleri almak için çocuklarınız ile birlikte Güven ailesinin hikayesini izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top