Hesabım
    Riz Ahmed ve Lily James, Gerilim Filmi "Relay"in Başrollerini Paylaşacak

    Filmin yönetmenliğini, Oscar adayı "Hell or Highwater"ın yönetmeni David Mackenzie üstleniyor.

    Beyazperde

    2017 yılında, En İyi Film kategorisi de dahil olmak üzere dört dalda Oscar adayı olan Western filmi "Hell or High Water"ın yönetmeni David Mackenzie, yeni filmi "Relay"in başrollerini buldu. Gerilim türündeki filmde Oscar ve BAFTA adayı, Emmy ödüllü Riz Ahmed (Sound of Metal, Nightcrawler) ile Emmy Adayı Lily James (Cinderella, Pam & Tommy) rol alacak.

    Son dönemin başarılı oyuncularından ikisini bir araya getirerek dikkat çeken "Relay" filminin konusu hakkındaki detayları hala belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, Black Bear Pictures'taki bir özete göre, filmde Ahmed, yozlaşmış şirketler ve onları mahvetmekle tehdit eden kişiler arasında kazançlı ödemeler yapmakta uzmanlaşmış dünya standartlarında bir 'düzeltici' olan Tom karakterine hayat verecek.

    Tom, titiz bir planlamayla kimliğini her zaman gizli tutar ve bu konuda katı kurallara uyar. Ancak bir gün potansiyel müşteri Sarah'dan (James) sadece hayatta kalmak için Tom'un korumasına ihtiyaç duyan bir mesaj geldiğinde, kurallar hızla değişmeye başlar.

    Filmin senaryosu David Mackenzie ve Justin Piasecki tarafından kaleme alındı ve şimdilik iki başrol oyuncusu dışında oyuncu kadrosunda başka kimlerin yer alacağı açıklanmadı. Çekimlerin önümüzdeki Nisan ayında başlaması ve New York ile New Jersey'de sürdürülmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top