Hesabım
    Tom Hardy'den "Venom 3" Güncellemesi

    Üçüncü filmde Eddie Brock rolüne geri dönecek olan oyuncu filmin hazırlık aşamasında olduğunu duyurdu.

    Sony Pictures

    Sony'nin Spider-Man Evreni'nin genişletme planları 2018'de "Venom" ile başladı ve 2021'de "Venom: Let There Be Carnage" ile devam etti. Serinin üçüncü filminin geleceği, Sony Pictures tarafından geçtiğimiz yıl Nisan ayında, CinemaCon'da açıklanmıştı ancak sonrasında filmle ilgili bir güncelleme yapılmamıştı.

    Neyse ki filmin yıldızı Tom Hardy, yaptığı bir Instagram paylaşımıyla 3. filmin pre-prodüksiyon aşamasında olduğunu söyleyerek filmden bir haber duyabilmeyi bekleyen hayranlarını rahatlattı. 3. filmler Eddie Brock rolüne bir kez daha geri dönecek olan oyuncu, bir önceki filmden bir kamera arkası videosu paylaştı ve açıklama kısmında Venom 3'ün hazırlık aşamasında çalıştıklarını doğruladı.

    Tom Hardy'nin karakteri 2021'in gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home"un jenerik sonrası sahnesinde de göründüğü için Venom 3 ve karakter için beklenti daha da arttı. O sahnede Venom'un bir parçası Marvel Sinematik Evreni'nde kalmıştı ve neler yaşandığını kavrayamayan Eddie, sonunda kendi evrenine döndü. Sony'nin bu karakterin hikayesini, kendi ayrı evreninde anlatmaya devam etmeye istekli olduğu açıktı. Ancak yine de Venom'un MCU'ya dahil olması gelecek için heyecan uyandırıcı.

    Filmin şu anda pre-prodüksiyon aşamasında olması çekimlerin bu yıl içinde başlayabileceğine işaret ediyor. Bu da "Venom 3"ü 2024'te izleyebileceğimiz anlamına geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top