Hesabım
    Robert De Niro'lu Komedi Filmi "About My Father"dan Yeni Fragman

    "About My Father" 26 Mayıs'ta sinemalarda!

    Başrollerini Sebastian Maniscalco ve Robert De Niro'nun oynadığı aile komedisi "About My Father"dan yeni bir fragman yayınlandı. Film, bir hafta sonu tatili için bir araya gelen çok farklı iki aileyi konu alıyor. Daha önce Martin Scorsese'nin "The Irishman" filminde birlikte rol alan Maniscalco ve De Niro'nun baba - oğul olarak rol aldığı filmin fragmanında, ikilinin komik uyumu dikkat çekiyor.

    Fragman, yakında evlenmek üzere olan Sebastian'ın (Maniscalco) İtalyan göçmeni babası Salvo'yu (De Niro) müstakbel kayınvalidesinin 4 Temmuz barbeküsüne davet etmek için zor bir karar vermesiyle başlıyor. Sebastian'ın nişanlısının (Leslie Bibb) nazik, sevecen, sevgi dolu, destekleyici ve şefkatli ailesi Salvo'da olmayan her şeye sahiptir. Ancak farklılıklarına rağmen, bir araya gelen bu iki grup bir araya gelmenin ve onları bir "aile" olarak birbirine bağlayan şeyleri kutlamanın bir yolunu bulacaktır.

    "About My Father"da, Maniscalco, De Niro ve Bibb'in yanı sıra Sex and the City'nin Samantha'sı Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier ve David Rasche rol alıyor. Filmin senaryosu, Sebastian Maniscalco ve Austen Earl tarafından kaleme alındı. Yönetmenliği ise "Good Girls Get High", "Work It" gibi filmlerle tanınan Laura Terruso üstlendi.

    "About My Father" 26 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top