Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Rol Aldığı "Aile" Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

    Dizinin 14 Şubat olan yayın tarihi depremler sonrasında ertelenmişti...

    Show TV'nin heyecanla beklenen yeni dizisi "Aile"nin yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı dizi 7 Mart'tan itibaren her Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

    Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’a Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi önemli isimlerin eşlik ettiği "Aile"nin senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazıldı. Dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstleniyor.

    Köklü Soykan ailesini ve ailenin lideri Aslan'ın (Kıvanç Tatlıtuğ), kendisi gibi yaralı psikolog Devin (Serenay Sarıkaya) ile tanışmasını konu alan dizi yayın hayatına aslında 14 Şubat Sevgililer Günü'nde başlayacaktı. Ancak 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ilde binlerce ölüme neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından yayın tarihi ertlendi.

    "Aile" Aslan ve Devin'in tanışmasıyla birlikte aile içinde değişen dengeleri ve "aile" kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor. Aslan'ın abisi Cihan karakterine Nejat İşler, ablası Leyla'ya ise Canan Ergüder hayat verirken, usta oyuncu Nur Sürer ailenin annesi Hülya Soykan karakterini canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top