Hesabım
    Jude Law'ı Kaptan Hook Rolüyle İzleyeceğimiz "Peter Pan & Wendy"den İlk Fragman!

    Disney'in yeni Peter Pan uyarlamasından ilk fragman yayınlandı.

    Disney, 28 Nisan'da Disney+'ta prömiyer yapacak “Peter Pan & Wendy”nin resmi fragmanını ve posterini yayınladı. J.M. Barrie'nin 1911 tarihli klasik romanının bu son canlı aksiyon film uyarlaması, kısmen romandan kısmen de stüdyonun 1953 tarihli klasik "Peter Pan" animasyon filminden esinlenilerek yaratıldı.

    "A Ghost Story", "Pete's Dragon" ve "The Green Knight" filmlerine imza atan David Lowery tarafından yönetilen film, ebeveynlerinin yatılı okula gitme isteklerine karşı gelerek iki küçük erkek kardeşiyle büyülü Neverland'e seyahat eden genç bir kızı, Wendy'i, konu alıyor. Wendy, orada büyümeyi reddeden bir çocuk, küçük bir peri ve kötü bir korsan kaptanla tanışır ve çok geçmeden kendilerini heyecanlı ve tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar.

    "Peter Pan & Wendy"de Peter'ı Alexander Molony, Wendy'i ise Milla Jovovich'in kızı Ever Anderson canlandırıyor. Oyunculuğa yeni başlayan bu genç isimlere Captain Hook karakteriyle Jude Law eşlik edecek. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Bay ve Bayan Darling rolüyle Alan Tudyk ve Molly Parker, Tinkerbell rolüyle Yara Shahidi yer alıyor.

    "Peter Pan & Wendy" 28 Nisan'da Disney+'ta! Şimdi abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top