Hesabım
    Disney Korku - Komedi Filmi "Haunted Mansion"dan İlk Fragmanı Yayınladı

    Disneyland'in Perili Köşk'üne dayanan film 28 Temmuz'da vizyona girecek.

    Son haftalarda yaşanan birkaç takvim değişikliğinin ardından, Disney'in yeni canlı aksiyon filmi "Haunted Mansion"ın 28 Temmuz'da yani sadece birkaç ay sonra sinemalara geleceği ortaya çıktı. Geri sayımın hızlanmasıyla birlikte Disney, filmin ilk posterlerini ve ilk fragmanını yayınladı.

    Gizemli macerada, yeni bir hayata başlamak isteyen bir doktor (Rosario Dawson) ve 9 yaşındaki oğlu (Chase Dillon), New Orleans'ta garip bir şekilde uygun fiyatlı olan bir malikaneye taşınırlar, ancak çok geçmeden buraya hayaletlerin ve diğer doğaüstü varlıkların musallat olduğunu keşfederler.

    Anne - oğul yardım için çaresizce, bir rahiple (Owen Wilson) temasa geçerler. Rahip de kendisine evdeki hayeletlerle savaşacak bir ekip kurmak için harekete geçerek, eskiden başarısız bir bilim adamı olan dul bir paranormal uzmanından (LaKeith Stanfield), bir Fransız Mahallesi medyumundan (Tiffany Haddish) ve huysuz bir tarihçiden (Danny DeVito) yardım ister.

    Filmin kadrosunda ayrıca Hatbox Ghost rolünde Jared Leto, Madame Leota rolünde Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Dan Levy ve Hasan Minhaj da var. Disney, aynı temayı 2003 yapımı "Perili Köşk" filminde de işlemişti ve gişede başarısız olan bu filmde, ailesiyle Perili Köşk'e yerleşen doktor rolünde Eddie Murphy rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top